Kaksospoikien öinen seikkailu lastenhuoneessa – valvontakamera tallensi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat seuraavat lastensa unta asettamalla lastenhuoneisiin valvontakameroita. Chelsea Alders -nimistä perheenäitiä odotti videolla hauska näky hänen identtisten kaksospoikiensa öisistä seikkailuista, kun kumpaakaan lasta ei näyttänyt väsyttävän.

Kaksivuotiaat Greyson ja Judah eivät varmasti juuri koskaan suostu nukkumaan omissa pinnasängyissään, koska he ovat keksineet tavan kiivetä toistensa luo. Samalla kiipeilytekniikalla kaksospojat onnistuvat kuitenkin pakenemaan pinnasängyistä kokonaan pois halutessaan leikkiä.

Chelsea Alders sai videolta nähdä aamulla miten kaksoset olivat onnistuneet poistumaan korkeista pinnasängyistään yön aikana. Videolla nähdään myös miten kaksivuotias poika on tehnyt uneliaalle veljelleen kiusaa istumalla hänen päänsä päälle kun hänelle ei ole vielä uni maittanut.