Osaatko vastata suosituimpiin Google-hakuihin? Tässä 100 yleisintä kysymystä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään kaikki tieto on helposti ja nopeasti ihmisten saatavilla verkossa olevien hakukoneiden ansiosta. Monet ihmiset käyttävätkin esimerkiksi Googlen hakupalvelua useamman kerran päivässsä etsiessään vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin.

Nyt WIRED-kanava on julkaissut videon, jossa kolme miestä saa eteensä sata kysytyintä kysymystä, joihin ihmiset etsivät Google-haun kautta vastauksia. Miehet yrittävät parhaansa mukaan vastata kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi ruokiin, terveyteen tai jopa koko elämän merkitykseen.

Kysymysten myötä käy ilmi, että juuri mikään helpolta kysymykseltäkään kuulostava kysymys ei ole turha, koska miehetkään eivät tiedä useampiin oikeita vastauksia. Yli 10 minuutin aikana kuullaan monia ihmisten pähkäilemiä asioita, joiden selvittäminen on yllättävän viihdyttävää puuhaa.