Playboy-kaunotar rannalla – märkä paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita kauniita neitokaisia, jotka ovat menestyneet mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille vielä tuntemattomampi Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta.

Nyt Ana Braga on esitellyt vartaloaan rannalla Kalifornian Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Hän oli jättänyt bikiniensä yläosan kotiin ja verhonnut ylävartalonsa vain valkoiseen seitinohueen paitaan, joka paljasti märkänä sisältönsä.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash