Suhde loppui lyhyeen – Harry Styles on taas sinkku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändin lopettamisen jälkeen omaa soolouraansa aloitellut laulaja Harry Styles löysi rinnalleen uuden rakkaan, mutta suhde loppuikin yllättävän lyhyeen. Styles ja bloggaajakaunotar Tess Ward ovat eronneet vain parin kuukauden seurustelun jälkeen.

27-vuotias Tess Ward alkoi tapailemaan Harry Stylesia toukokuussa. Seurustelun alettua Ward teki asiasta melko ison numeron saatuaan Stylesin faneilta huomiota sosiaalisessa mediassa. Seurustelun aikana Ward pyysi faneja olemaan hänelle kilttejä siitä huolimatta, että hän vie popparikomistuksen pois sinkkumarkkinoilta.

Tess Wardin ja Harry Stylesin romanssi jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi. Tess Ward oli eronnut aiemmin omasta poikaystävästään tapaillakseen Stylesia. Miesvalinta oli ilmeisesti alkanut harmittamaan häntä myöhemmin, koska nyt hän on People-lehden mukaan pyytänyt entiseltä poikaystävältään anteeksi ja palannut hänen kanssaan jälleen yhteen.