Mies piereskeli hississä – kuvasi reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hississä tuntemattomien ihmisten kanssa seisoskeleminen voi olla välillä vaivaannuttavaa. Vieraiden ihmisten kanssa vain harva alkaa jutustelemaan, minkä vuoksi hissimatka onkin yleensä musiikilla tai vaikealla hiljaisuudella täytetty. Nyt eräs mies päätti täyttää hiljaisuuden pieruillaan.

Mies halusi nähdä miten ihmiset reagoisivat jos joku pieraisisi hississä, minkä vuoksi hän päätti tehdä juuri sen ja mennä eräänä päivänä rakennusten hisseihin piereskelemään. Hississä vieraiden ihmisten vieressä piereskeleminen on melko epäkohteliasta, koska sivulliset eivät pääse hajua minnekään pakoon.

Mies liikkui vieraiden ihmisten kanssa hissillä ylös ja alas ja alkoi piereskelemään muiden aikana. Hän kuvasi tuntemattomien ihmisten reaktiot videolle, josta käy ilmi, että miehen ilmavaivat ja pierut ovat monien mielestä todella ällöttävää kuultavaa ja haisteltavaa.