Hurja video: Varjoliitäjä hipoi kanjonin pohjaa täydessä vauhdissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varjoliito on hurjimmillaan laji vain niille ihmisille, joiden hermot ovat raudanlujat. Kallioisen maaston yläpuolella kiitäessä vaara osua koviin kiviin on on maata lähestyessä miltei jatkuvasti läsnä.

Joseph Innesille vaaran uhmaaminen varjoliidon parissa on arkipäivää. Mies on tottunut lentämään varjonsa kantamana ahtaissa kanjoneissa, väistellen alapuolella ja ympärillä olevia kalliota, puita ja muita eteen sattuvia esteitä.

Taannoin mies matkusti Romaniaan harrastaakseen lajia maan vuoristossa. Samaan aikaan kuvankaunis ja vaarallinen maasto on omiaan varjoliitoon – ainakin, mikäli taitoa ja kokemusta riittää. Innesin verenseisauttavat suoritukset kuvattiin videoiksi, joista koostettu video on nyt nähtävillä Vimeo-palvelussa.