20-vuotias julkkiskaunotar ilman rintaliivejä – taisi olla viileä keli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Zendaya Coleman on yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan hyvin myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 20-vuotias kaunotar otti taannoin uuden osa-alueen haltuunsa ryhtyessään vaatesuunnittelijaksi.

Eilen Zendaya kuvattiin New Yorkissa, jossa hän käyskenteli hotellinsa edustalla rennossa sporttitopissa. Hän ei ollut pukenut sen alle lainkaan rintaliivejä, ja kuvien perusteella keli taisi olla hieman viileähkö.

Zendaya avasi äskettäin oman verkkokaupan, josta voi ostaa hänen suunnittelemiaan vapaa-ajan vaatteita. Daya By Zendaya -merkin vaatemallisto on suunniteltu mahdollisimman androgyyniksi niin, että lähes kaikki vaatekappaleet sopivat sekä naisten että miesten ylle. Hän suunnitteli kaikki Daya By Zendaya -malliston vaatteet luottostylistinsä Law Roachin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash