Pitkillä naisilla on monia ongelmia – kuulostaako tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat ihailla pitkiä naisia ja heidän loputtoman pitkiä sääriään. Naisen pituutta pidetään monesti kauniina tekijänä, mutta aina se ei ole itse henkilölle niin mukavaa. Pitkät ihmiset kokevat arjessaan monia haasteita, jotka saattavat tuntua vierailta lyhyemmille.

Ihmiset eivät voi juurikaan vaikuttaa omaan pituuteensa muuta kuin ehkä päättämällä käyttää tai olla käyttämättä korkokenkiä. Poikkeuksellisen lyhyet tai hyvin pitkät ihmiset voivatkin kokea erikoisia haasteita arkipäiväisissäkin toimissa. Elite Daily -sivusto listasi osuvasti ongelmat, jotka tulevat etenkin pitkille naisille nopeasti tutuiksi.

1. Jokainen uusi tuttavuus ihmettelee pituuttasi.

2. Kaikki shortsit ovat pitkien jalkojen vuoksi aina liian lyhyitä.

3. Mekkojenkin pituus on lähes aina liian lyhyt.

4. Joudut nukkumaan liian lyhyessä sängyssä.

5. Viltit eivät koskaan ole tarpeeksi suuria.

6. Tuntemattomat pyytävät sinulta kurkotteluapua milloin missäkin.

7. Missään yläosassa ei ole tarpeeksi pitkät hihat.

8. Sinusta tuntuu väärältä käyttää korkokenkiä.