David Guettan musiikkivideo tihkuu seksiä – pelkkiä Victoria’s Secret -enkeleitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Guetta on ranskalainen dj, joka tunnetaan lukemattomista hiteistä, joita hän on tehnyt yhteistyössä tunnettujen artistien kanssa. Guettan kappaleilla on laulanut muun muassa Zara Larsson, Rihanna, Ellie Goulding ja Sia.

Nyt 49-vuotiaan hittitehtailijan uudella 2U-nimisellä kappaleella laulaa Justin Bieber. Kappaleen julkaisusta on kulunut vasta muutama päivä, mutta kuunteluita kappale on kuitenkin onnistunut keräämään jo lähes 14 miljoonaa Spotify-palvelussa. Myös kappaleelle tehty musiikkivideo on nostanut teoksen uusiin ulottuvuuksiin, kun videolla nähdäänkin Guettan ja Bieberin sijaan tunnettuja mallikaunottaria.

Seksikkäällä musiikkivideolla nähdään useita tunnettuja Victoria’s Secret -enkeleitä, jotka tanssivat ja esiintyvät viettelevästi melko paljastavissa asuissa ja alusvaatteissa. Mallit laulavat videolla kappaleen mukana ja liikkuvat kuvauslokaatioista toiseen. Näyttävä video on saanut myös lyhyessä ajassa yli 17 miljoonaa katselua mistä voisikin päätellä, että mallien käyttäminen oli oikea ratkaisu.