Juontaja yllätti Katy Perryn – aamiaisella linnun sylkeä ja sian sorkkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa on osio, jossa juontaja James Corden yrittää saada julkkiksia vastaamaan totuudenmukaisesti vaikeisiin kysymyksiin tai vaikenemaan ja syömään jotakin ällöttävää. Tällä kerralla Corden päätti yllättää pelillä Katy Perryn.

James Corden saapui Katy Perryn luo aamulla herättäen poptähden maukkaalle aamiaiselle. Katy Perry ei ollut kovin mielissään nähtyään millaisilla ruoilla pöytä oli oikein katettu. Hän alkoi kakomaan jo ennen pelin alkamista, mutta päätti silti rohkeasti osallistua leikkiin.

Tarjolla oli muun muassa lehmän kieltä, kupillinen linnun sylkeä, vanhoja munia, etikoituja sian sorkkia ja tulista kastiketta. Katy Perry vannoi tekevänsä mitä tahansa, että hänen ei tarvitsisi syödä pöydältä mitään. Nainen kompastui kuitenkin jo ensimmäiseen kysymykseen, kun häneltä kysyttiin missä kaupungissa hän vihaa kaikista eniten esiintymistä.