Lorde kuvaili Taylor Swiftiä: ”Kuin ystävä, jolla on autoimmuunisairaus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias poptähti Lorde tunnetaan useista hiteistään, joista suurimpia ovat muun muassa tähden edelliseltä levyltä löytyvät Royals, Team ja Tennis Court. Tähti julkaisi juuri uuden Melodrama-nimeä kantavan albumin, joka on myös saanut paljon ylistystä osakseen.

Lorde tunnetaan myös siitä, että hän on osana Taylor Swiftin kuuluisaa ystäväporukkaa. Lordelta kysyttiin juuri, että millaista on olla Taylor Swiftin kanssa ystäviä. Fanit olivat ihmetelleet naisen vastausta, jossa hän oli verrannut Taylor Swiftiä ihmiseen, jolla on autoimmuunisairaus.

Lorde oli vitsaillut haastattelijalle Refinery29-sivuston mukaan, että Taylor Swift on kuin ystävä, jolla olisi paljon allergioita tai autoimmuunisairaus. Swiftiä ei voi ikinä Lorden mukaan viedä minnekään ja jokaista yhteistä tekemistä tai ravintolakäyntiä tulee aina harkita ja suunnitella tarkkaan.