Myyntiautomaatista paljastui ikävä yllätys – käärme odotti lasin takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset pitävät käärmeitä niin pelottavina, että näkevät niistä jopa painajaisia. Toisinaan ihmiset kuitenkin joutuvat kohtaamaan pahimmat pelkonsa joutuessaan käärmeiden kanssa silmät vastakkain yllättävissäkin tilanteissa.

Eräs mies on kuvannut työpaikaltaan videon, jossa nähdään miten hän löysi työkaverinsa kanssa yhden laitteen sisältä käärmeen. Mies on töissä myyntiautomaatteja valmistavassa yrityksessä ja oli kuullut yhden koneen sisältä erikoista sihinää. Ei mennyt aikaakaan kun mies oli nähnyt, että lasin taakse oli luikerrellut käärme.

Käärme oli onnistunut jotenkin löytämään tiensä myyntiautomaatin sisälle, jossa se oli nyt jumissa. Miehet kuvasivat videolle tilanteen, jossa he avasivat automaatin ja kaivoivat käärmeen laitteen sisältä pois. Käärme ei ollut kooltaan kovin suuri, mutta se oli sitäkin sisukkaampi ja vihaisempi.