Nainen kauhistui meressä – pikkukalat yllättivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meressä monia vesiurheilulajeja harrastavat ihmiset joutuvat tekemään usein läheistä tuttavuutta meressä asuvien eläinlajien kanssa. Lainelautailijat ovat törmänneet delfiineihin ja haihin, ja nyt videolla nähdään kun eräs nainen sai seuraa pikkukaloista.

Pienten kalojen kohtaaminen meressä on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, mutta jostain syystä eräs nainen ei ollut varautunut kalojen näkemiseen. Lainelautaan kiinnitetty kamera tallensi hauskan tilanteen, jossa nainen lähti kauhuissaan lainelaudan päältä pois nähdessään pieniä kaloja.

Videolla nähdään miten nainen istuu lautansa päällä ja odottelee sopivia aaltoja. Laudan yli alkoi hyppimään pieniä kaloja, jotka onnistuivat säikäyttämään naisen täysin. Nainen hyppäsi kauhuissaan laudan päältä ja lähti juoksemaan vedessä pois päin laudalta, mutta valitettavasti kaloja taisi olla kuitenkin meressä muuallakin kuin vain naisen lainelaudan lähellä.