Räppäri käski kappaleessaan istumaan – koira totteli nöyrästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Comptonista kotoisin oleva Kendrick Lamar julkaisi taannoin tuoreimman Damn.-albuminsa. Levy nousi saman tien Billboard-listan ensimmäiselle sijalle, ja se on sittemmin julistettu vuoden 2017 nopeiten myydyksi albumiksi.

Kendrickin Humble-kappaleessa tähti räppää ”be humble, sit down”, eli ole nöyrä ja istu alas. Youtubessa julkaistujen videoiden perusteella koirat ovat totelleet käskyä kuuliaasti.

Videoilla kannettavalla tietokoneella pyörii Humble-kappaleen musiikkivideo. Kun Kendrick kehottaa videolla istumaan alas, tekevät koirat juurikin niin. Kendrick Lamaria kuuntelevista koirista on jo povattu seuraavaa internet-meemiä.

Kendrick Lamar nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012 julkaistun Good Kid, m.A.A.d City -levyn myötä. Perinteisen hip hopin lisäksi funkista, jazzista, soulista ja spoken word -tyylilajista ammentava tähti on nähty Suomessa Flow-festivaaleilla vuonna 2013.