Suloisuuden huipentuma – ankka jahtasi omistajaa takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat pentuina suloisia omassa kömpelyydessään ja hauskoissa leikeissään. Tällä kerralla videolla ihastuttaa hieman epätavallisempi lemmikkilintu, joka rakastaa omistajansa jahtaamista huoneista toisiin.

Pienen ankanpoikasen omistaja on kuvannut ihastuttavaa leikkihetkeä videolle, jossa nähdään miten ankka jahtaa innoissaan miestä takaa. Ankan meno näyttää todella huvittavalta kun se läpsyttelee isoilla räpylöillään ja yrittää innoissaan saada omistajaansa kiinni.

Ankanpoikanen näyttää kuin pieneltä dinosaurukselta yrittäessään juosta miehen perässä. Ankka heiluu hauskasti puolelta toiselle, minkä lisäksi räpylöiden aiheuttama ääni kuulostaa hellyttävältä läpsytysten tahdin nopeentuessa aina kun ankka kiihdyttää kohti omistajaansa.