Britney Spears kiertää Aasiaa – nauttii luksuselämästä täysillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsin Piece of Me -niminen esitys tuli hetki sitten Las Vegasissa Axis-teatterissa viimein tiensä päähän. Spears ehti esittämään samaa esitystä Las Vegasissa neljän vuoden ajan, joten esitystä pidettiin hyvin menestyneenä.

Las Vegasin esitysten tuotot ylittivät helmikuussa 100 miljoonaa dollaria. Tänä kesänä Britney Spears esittää Las Vegas -rutiininsa myös Israelissa, Filippiineillä ja Japanissa. Tällä hetkellä Britney on kiertämässä Thaimaata, jossa hänellä on myös useita esityksiä.

Britney Spears kiertää Aasiassa kuukauden ajan 3. heinäkuuta saakka. Tällä hetkellä nainen on Bangkokissa ja odottelee kuumeisesti, että pääsee viikonloppuna esiintymään. Nainen on näyttänyt todella viihtyvän aasiassa nautiskellen lämmöstä, upeista rannoista, ihmisistä ja tietenkin herkullisesta ruoasta.

Having such an incredible time in Thailand!!!! Excited to perform in Bangkok this weekend!

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu

Couldn’t have asked for a sweeter greeting 💖 Love you Bangkok!

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu

The crowd and fans are insane and so much fun over here!!!! My favorite parts of my show!!!! 🦋

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu

Having such a good time on this Asia tour! woohoo!!!!

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu

More joy and great adventures to come!!!!!! God Bless!!!!! 🌸🌸🌸

Henkilön Britney Spears (@britneyspears) jakama julkaisu