Japanilainen uutuushajuvesi – sumopainijoiden tuoksu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erikoisia hajuvesiä markkinoille tehtaileva J-Scent -niminen japanilaisyhtiö on lanseerannut tuoksun, joka ei ainakaan ensikuulemalta vaikuta kovinkaan houkkuttelevalta. Hajuveden ominaistuoksuna on käytetty sumopainijoita.

Sumo on japanilainen perinnelaji, jossa kamppaillaan pyöreässä kehässä. Sumopainijoiden elämä on tarkkaan säädeltyä, ja he noudattavat erityistä ruokavaliota pitääkseen painonsa korkealla. Nyt arvostetut urheilijat ovat päässeet edustamaan uutta hajuvettä.

Sumopainijoiden hajua mukaileva parfyymi on tehty suurikokoisten miesten käyttämän hiusöljyn ominaistuoksun perusteella. Öljyn avulla painijat kampaavat päälaelleen mage-nutturan. Erikoisessa J-Scent -hajuvedessä tuoksuvat eukalyptys, anis, orvokki, myski, santelipuu, lemmikki ja patsuli.

J-Scent