Mullistava uutuus! Mattel julkisti tavismiesten näköiset Ken-nuket

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mattel-lelutehdas julkaisi viime vuonna ensimmäistä kertaa taviksen näköisiä Barbie-nukkeja muovisten ja meikattujen naisten rinnalle. Nyt yhtiö on mennyt lelutuotannossaan vieläkin pidemmälle ja tuo markkinoille uuden valikoiman Ken-nukkeja.

Mattel on julkaissut 15 erilaista Ken-nukkea. Barbien poikaystäviä on nyt saatavilla kolmessa eri vartalomallissa, seitsemässä eri ihonvärissä ja yhdeksällä hiustyylillä varustettuna. Yhdellä Ken-nukella on jopa miesnuttura, mikä on herättänyt närää sosiaalisessa mediassa.

Kaksi vuotta Barbie-nuken ilmestymisen jälkeen julkaistu maailman ensimmäinen Ken-nukke oli vaaleaihoinen mies. Vuonna 1961 debyyttinsä tehnyt Ken tuotiin markkinoille kauniin Barbien poikaystävänä.