Meikki julkkisjuhliin 90 sekunnissa – näin mahdoton onnistuu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nyt kaunotar haastettiin meikkaamaan itsensä punaiselle matolle vain 90 sekunnin aikana.

28-vuotias Nina Dobrev otti vastaan People Magazine -lehden antaman haasteen, jossa hänen tuli luoda itselleen meikki punaiselle matolle vain puolentoista minuutin aikana. Dobrev aloitti meikkaamisen suoraan kulmakarvojen piirtämisellä jättäen meikkivoiteet ja muut aikaa vievät pohjustustuotteet suosiolla pois.

Kulmien jälkeen nainen alkoi tekemään tummanruskealla silmänrajauskynällä itselleen kissamaisia rajauksia yläluomelle. Ripsiväriä kaunotar ei ripsipidennysten ansiosta edes kaivannut, minkä vuoksi hän päättikin viimeistellä tyylinsä vain sipaisemalla vaaleanpunaista huulikiiltoa huuliinsa. Yleensä tähtiä meikataan punaisen maton tapahtumiin tuntikausia, mutta Dobrev selvisi urakasta melko kiitettävästi vain 90 sekunnin aikana.