Festarivieraan unelma! Älyteltta pelastaisi suomalaisen festarijuhannuksen

Digi Festarit Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa festarivieraiden vaatimukset ovat viime vuosina nousseet aivan uudelle tasolle, jos niitä verrataan esimerkiksi 10 vuoden takaisiin. Yhä harvempi yöpyy teltoissa, joskin ne ovat edelleen hyvin suosittu majoitustapa kesäfestareilla. Viime viikonlopun sateinen juhannus osoitti kuitenkin, että parannettavaa vielä on.

Nyt Glastonburyn jättifestareilla on esitelty uudenlainen älyteltta, jollainen kelpaisi varmasti myös suomalaisille festarivieraille. Ennen kaikkea 4GEE Smart Tent pitää sadetta ja se on varustettu aurinkovoimalla toimivilla kenkien kuivaimilla, mutta teltasta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista.

Mikäli esiintymislavojen edustalle tunkeminen ei kiinnosta, voivat Glastonburyn älyteltan vieraat katsoa esiintymislavojen esityksiä suorina lähetyksinä suoraan teltassaan. Lisäksi teltan ympäristöä voi seurata älypuhelimesta teltan valvontakameroiden avulla. Luonnollisesti teltta on varustettu jääkaapilla, joka osaa ilmoittaa itse sisällön ehtymisestä lähettämällä siitä automaattisesti tiedon Twitteriin.