Kourtney Kardashian jätti 15 vuotta nuoremman mallimiehen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian toipui erosta pitkäaikaisesta poikaystävästään ja lastensa isä Scott Disickistä viettämällä aikaansa Instagram-malli Younes Bendjiman kanssa. Pariskunta muun muassa kuherteli Euroopassa paparazzien kuvatessa. Nyt 23-vuotiaan mallin ja 38-vuotiaan julkkiskaunottaren suhde on päättynyt.

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian ei ole kiinnostunut deittailemisesta, People uutisoi. Hän on lopettanut yhteydenpidon nuoreen Bendjimaniin, eikä ole pitänyt suhdetta koskaan vakavana. Sen sijaan hän on huolestunut ex-miehensä Scott Disickin villistä bileputkesta.

Aiemmin kerrottiin, että Kourtney Kardashian oli tapaillut Younes Bendjimaa kuukausien ajan. Heidän tiensä kuitenkin erkanivat pariskunnan tekemän Euroopan matkan jälkeen. Kourtneylla on 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset.

https://www.instagram.com/p/BVaO3TfDq-Z/