Rajuilma puhalsi säämiehen ulos kuvasta – juontajat nauroivat katketakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei voi aina ennalta arvata. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, koska yllättävät tapahtumat muuttavat yleensä vakavan uutisen luonteen täysin.

Varsinkin erikoisissa sääoloissa uutisia toimittavat meteorologit ovat päässeet näkemään läheltä isoja myrskyjä ja joutuneet välillä niiden vietäviksi kesken kuvauksen. Tällä kerralla videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa irlantilainen säämies horjahtaa kuvasta pois kesken lähetyksen tuulen puhaltaessa hänet sivuun.

Videolla kuullaan miten mies ehtii juuri sanomaan, että ulkona on poikkeuksellisen kova tuuli, kun se jo puhaltaakin miehen kameran edestä pois. Kun lähetys käännetään takaisin studioon, juontajapari ei pysty pidättelemään nauruaan koomisen tilanteen vuoksi.