Tanssiryhmä hämmästytti Talent-ohjelmassa – kirjaimellisesti loistava esitys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Light Balance -tanssiryhmän liikkeet ovat jo itsessään näyttäviä, mutta vielä upeamman heidän esityksistään tekee ryhmän visuaalinen ilme. Tanssijat esiintyvät nimittäin pimeällä tavalla LED-valoin koristelluissa vaatteissa.

Ukrainalainen Light Balance loksautti America’s Got Talent -ohjelman tuomariston ja yleisön leuat auki kirjaimellisesti loistavalla esiintymisellään. Ryhmä esitti tarkasti koreografioidun tanssin neonvärisissä LED-puvuissaan.

Esitys oli niin vakuuttava, että America’s Got Talentin juontaja Tyra Banks antoi ryhmälle suoralta kädeltä Kultaisen summerin. Sen ansiosta ryhmä pääsi suoraan kykyjenetsintäohjelman seuraavaalle kierrokselle. Tässä tapauksessa tuomaristo olisi tosin todennäköisesti ollut täysin samaa mieltä tanssijoiden jatkoon pääsemisestä.