Tuubi-ohjelma tekee paluun – Vappu Pimiä sai uudet kapteenit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko perheen viihteellinen paneelishow Tuubi palaa vauhdikkaiden nettivideoiden saattelemana. Juontaja Vappu Pimiän kanssa joukkueita luotsaavat uudet kapteenit Ali Jahangiri ja Jenni Kokander. Ohjelmassa nähdään hauskoja nettivideoita ja niihin liittyviä hulvattomia tehtäviä.

MTV3-kanavalla 8. syyskuuta alkava Tuubi on viihdeohjelma, jossa voi tapahtua mitä vain. Ja tapahtuukin, sillä sen takaavat joka jaksossa vaihtuva vieraspanelistien kattaus sekä joukkueiden terävät kapteenit. Kolmannen kauden uusina kapteeneina itsensä likoon laittavat koomikko Ali Jahangiri ja näyttelijä Jenni Kokander. Itseään ja koko palettia pitelee jälleen kasassa juontaja Vappu Pimiä.

Kaikissa Tuubi-jaksoissa nähty Vappu Pimiä on ollut mukana ensiklikkauksesta asti, ja on juuri tällä hetkellä ennen tämän lauseen loppua nimitetty Tuubin perustajajäseneksi. Juontajan ja ylituomarin roolissa Vappu jalostaa kysymyksillään nettiklippien pikselimössön puhtaaksi teräväpiirtoviihteeksi.

– Odotan uutta Tuubi-kautta kuin mummo lunta, sillä muutaman vuoden tauon jälkeen netti ja sekä omat videoarkistoni ovat ehtineet täyttyä uudesta materiaalista, joka vain odottaa pääsyä Tuubi-karkeloihin, iloitsee Vappu.

Tuubi® on Stara Media Oy:n rekisteröimä tavaramerkki, jota käytetään Stara Media Oy:n luvalla.