Miss Venezuela rannalla – Aida Yespica ei turhaan ole latinomiesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet latinokaunottaret ovat tehneet näyttävää uraa viihdealalla. Julkisuuteen myös pyrkii useita tähdenalkuja, joista osa onnistuu yrityksissään varsin hyvin. Eräs heistä on venezuelalainen kaunotar ja entinen Miss Venezuela, Aida Yespica.

Nyt Aida kuvattiin rannalla Floridan Miamissa, jossa hänellä oli seuranaan poikansa Aron Ferrari. Latinokurvitar käyskenteli rantavedessä ja käänsi miesten katseita.

Aida Yespica voitti vuonna 2002 Miss Venezuela -kilpailun. Hän on tehnyt töitä mallina, ja neito onkin nähty muun muassa GQ ja Maxim-lehtien kansia koristamassa. Yespica on sittemmin tähdittänyt muun muassa Italian ja Espanjan Selviytyjät-realityohjelmia, joissa hän herätti katsojien ihailun tulisella temperamentillaan.

Splash
Splash
Splash