Nyt oli vilautus lähellä! Aussimallin bikinien yläosa aukesi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen bikinimalli Bianca Elouise tekee parhaillaan tuloaan julkkismarkkinoille, ja hän on jo saanut paparazzit peräänsä Yhdysvalloissa. Näyttävä kaunotar lomailee parhaillaan Miami Beachilla, jossa hänet on bongattu uimarannalla jo useampaan otteeseen.

Tällä kertaa Bianca Elouise oli kuitenkin päätyä noloihin vilautuskuviin, kun hänen bikiniensä yläosan kiinnitys aukesi yllättäen mallikaunottaren kävellessä rantavedessä. Hän huomasi nopeasti mitä oli tapahtunut, ja onnistui estämään rintojensa tallentumisen paparazzien kuviin.

26-vuotias Bianca Elouise on australialainen bikinimalli, joka tunnetaan myös The Myra Swim -uimapukumerkin perustajana. Nykyisin Elouise asuu Yhdysvalloissa, jossa hän tekee malliuraa. Vuonna 2014 perustetun Myra-merkin bikinit on tarkoitettu erityisesti naisille, joilla on suuri takapuoli ja rinnat, mutta kapea lantio. Viime aikoina monet julkkikset ovat pukeutuneet näihin bikineihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash