15-vuotias leffatähti rannalla – Isabela Moner nousemassa supertähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken puhutuin teinitähti on 15-vuotias Isabela Moner, joka tähdittää uutta Transformers-elokuvaa. Suurelle yleisölle Yhdysvaltojen ulkopuolella vielä melko tuntematon teinitähti on tehnyt ikäisekseen jo pitkän uran julkisuudessa laulajana ja näyttelijänä.

Nyt nuori Transformer-kaunotar kuvattiin Miamissa, jossa hän oli nauttimassa vapaapäivästään rannalla. Nuoresta näyttelijättärestä on parhaillaan nousemassa kovaa vauhtia tyttöjen ja nuorten naisten uusi kansainvälinen roolimalli. Transformers-elokuva on nimittäin jo nyt osoittautunut menestykseksi, ja se on tuottamassa satojen miljoonien dollarien lipputulot.

15-vuotias Isabela Moner tuli tunnetuksi Nickelodeon-televisiokanavan esittämän 100 Things to Do Before High School -televisiosarjan tähtenä. Sitä ennen hän näytteli vuosien ajan Broadwayllä aloitettuaan näyttelijäuransa Evita-musikaalissa jo 10-vuotiaana. Perulaisen äidin ja yhdysvaltalaisen isän tytär on kertomansa mukaan enemmän perulainen kuin yhdysvaltalainen.

Splash
Splash
Splash
Splash