Leijona iski autoon safariajelulla – ei halunnut päästää irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tansaniassa Serengetin kansallispuistossa tapahtui taannoin vaarallinen tilanne, kun nälkäinen leijonalauma piiritti safariajelulle lähteneen perheen auton. Leijonalauma hyökkäsi auton kimppuun ja puri auton renkaat rikki, minkä seurauksena perhe jäi autonsa sisään leijonien armoille. Onneksi toinen seurue onnistui pelastamaan perheen pinteestä.

Nyt videolla nähdään tilanne, joka on kuvattu Guatemalan safariajelulla. Leijona on lähtenyt jahtaamaan yhtä autoa ja hyökännyt sen kimppuun. Leijona on samalla tavalla käynyt suoraan renkaaseen käsiksi hampaillaan, mutta onneksi kyseessä on kuitenkin tällä kerralla auton takaosaan kiinnitetty vararengas.

Videon perusteella näyttäisi siltä, että leijonat ovat saattaneet alkaa oppimaan renkaiden liittyvän siihen, että pääsevätkö ihmiset auton sisällä matkaamaan eteenpäin vai eivät. Tässä tapauksessa leijona oli jonkin ajan päästä kyllästynyt renkaan pureskelemiseen ja auton perässä roikkumiseen, minkä vuoksi se oli lopulta päästänyt irti.