Miehet meikkasivat naispuolisonsa töihin – viikon ajan!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se saattaa välillä näyttää. Miehet eivät aina pysty ymmärtämään miten naisilla voi mennä niin kauan kylpyhuoneessa laittautuessaan, minkä vuoksi poikaystävät saivatkin nyt mahdollisuuden meikata omat tyttöystävänsä.

Kaksi pariskuntaa otettiin kokeiluun, jossa miehet laitettiin meikkaamaan heidän tyttöystävänsä. Aiemmin on nähty miten miehet ovat yrittäneet meikata tyttöystävänsä kerran, mutta nyt miesten tuli tehdä viikon ajan naisilleen aamulla sellaiset meikit, jotka kasvoillaan he pystyvät menemään töihin.

Toinen pariskunnista on ollut yhdessä kahdeksan vuotta ja toinen pariskunta on naimisissa. Miehet ovat siis päässeet usein todistamaan tilannetta kun heidän tyttöystävänsä meikkaavat. Tämä ei silti näyttänyt tekevän tehtävästä miehille yhtään sen helpompaa.