Miesten korkotoppaukset testissä – lisää pituutta jopa 7,5 senttimetriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pystyvät säätelemään omaa pituuttaan jopa yli kymmenellä senttimetrillä korollisten kenkien avulla. Miehillä ei ole tällaista ylellisyyttä vaan he joutuvat yleensä tyytymään siihen pituuteen mikä heillä on. Nyt muutama mies pääsi kuitenkin kokeilemaan miehille tehtyjä salaisia korkotoppauksia.

BuzzFeedVideo-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään miten neljä miestä pääsivät kokeilemaan miesten salaisia korkotoppauksia viikon ajan. Korollinen tennarin sisäpuolelle asetettava toppaus toi miehille lisää pituutta 7,5 senttimetriä, minkä osa miehen ystävistä huomasikin heti.

Yksi miehistä piti toppausta epämukavana, mutta muut testaajat pitivät siitä miten lisäpituus toi heille enemmän itsevarmuutta. Myös yhden testaajan tyttöystävä oli miehensä uudesta pituudesta mielissään, koska nyt nainen pystyi laittamaan korkokengät itsekin juhlia varten jalkaan miehen ollessa niin pitkä.