NobleFit: Vuoden urheilija Leo-Pekka Tähti haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on juuri lanseerattu uusi NobleFit-nettisarja, jonka jaksoissa tavataan erittäin tunnettuja suomalaisia julkkistähtiä elämän eri osa-alueilta. Ohjelmasarjan tarkoituksena on käsitellä positiivisia asioita hyvinvoinnin saralta asenteesta ja rakkaudesta aina unelmien tavoittelemiseen.

Ohjelmasarjan toisessa jaksossa tavataan Vuoden urheilijaksi äskettäin valittu Leo-Pekka Tähti. Suomalaisten suuresti arvostama Tähti kertoo haastattelussa muun muassa uransa jatkosuunnitelmista ja roolistaan ammattivalmentajana sekä asenteen merkityksestä elämäänsä. Keskusteluissa sivutaan myös menstystä naisrintamalla sekä lähetetään terveiset sekä fyysisen vamman kanssa eläville ihmisille että urheilusta vastaavalle ministerille.