Poliisi pysäytti miehen kimppakyyti-kaistalla – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa moottoriteillä on monin paikoin kaistoja, joilla saavat ajaa tiettyinä kellonaikoina ainoastaan kimppakyytiläiset. Autossa pitää olla tietty määrä ihmisiä, kuten esimerkiksi vähintään kaksi. Nyt eräs Massachusettsissa ajellut mies teki matkaa tällaisella kaistalla.

Poliisi pysäytti autoilijan Charlestownin kaupuntissa I93-tiellä, kun partio huomasi jotain outoa auton etupenkillä matkustajan istuimella. Pysäytyksen jälkeen poliisi pääsi katsomaan matkustajaa tarkemmin, ja se paljastui ihmisen sijaan muoviseksi mallinukeksi.

Rysän päältä kiinni jäänyt 44-vuotias autoilija oli nähnyt melkoisesti vaivaa ajaakseen kimppakyyti-kaistalla, koska hän oli sitä varten hankkinut mallinuken ja pukenut tälle vaatteet ylle. Nyt kuljettaja sai sakot kimppakyyti-kaistan väärinkäytöstä ja poliisin pysähtymiskäskyn noudattamatta jättämisestä. Poliisi muistutti miestä, että matkustajan täytyy olla ihminen.

Splash