Kesäiset mehujäät aikuiseen makuun – vesimelonia, minttua ja vodkaa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Heinäkuu on Suomessa suosituin kesälomakuukausi. Ihmiset janoavat aurinkoista säätä ja hellettä. Kuumina päivinä voi nautiskella huurteisesta juomasta tai kokeilla vaihtoehtoisia tapoja alkoholin nauttimiseen. Viinajäätelöt ovat suosittuja ja yleensä suhteellisen helppotekoisia.

PureWow vinkkaa nyt reseptin, joka saa veden nousemaan kielelle. Mintun makuiset vesimelonijäätelöt on terästetty vodkalla, mikä tekee niistä ainoastaan täysi-ikäisille tarkoitetun herkun. Mehujäiden valmistamista varten tarvitsee 9,5 desilitraa kuutioituja vesimeloneja, 1-2 limetin mehua, nipun tuoretta minttua, kaksi teelusikallista ruusuvettä, kaksi ruokalusikallista raakasokeria ja vajaan deslitiran verran vodkaa.

Sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin tehosekottimessa tasaiseksi seokseksi. Kaada seos sen jälkeen mehujäämuotteihin. Anna jäätyä yön yli ja terästetyt mehujäät ovat valmiina nautittavaksi aikuisten kesken.