Näin Venäjällä! Kolmen Ladan etuosista tehtiin valtava Fidget Spinner

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben suomalaisen Beyond the Press -kanavan suurikokoinen Fidget Spinner vaikuttaa kohdanneen voittajansa. Joukko venäläisiä autoharrastajia on nimittäin luonut valtavan kokoisen version hittilelusta, joka koostuu kolmen auton osista.

Novosibirskin kaupungissa asuva Garage 54 -ryhmä yhdisti kolmen Ladan etuosat yhteen. Lopputuloksena syntyi mahdollisesti maailman suurikokoisin Fidget Spinner. Urakkaa ja sen hämmentävää lopputulosta päästään ihmettelemään Youtubessa julkaistulla videolla.

Kovin kovaa pyörittämistä autohyrrä ei kestänyt ennen kuin autot alkoivat hajoamaan. Garage 54 on ennenkin tullut tunnetuksi vastaavanlaisista tempauksistaan. Taannoin ryhmä valmisti samanlaisella tavalla auton, jossa oli kaksi etuosaa.

 

#спиннер по версии #гараж54

A post shared by Гараж 54 (@garage__54) on