Kun luulit jo nähneesi kaiken – tuttipullosta tehtiin huumepiippu

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australialainen Wanneroo Police on julkaissut Twitterissä kuvan, joka menee suvereenisti kaikista häiritsevimpien otosten listalle tänä vuonna. Kuvassa on poliisin haltuun päätynyt huumausaineiden käyttöön tarkoitettu piippu, joka on tehty tuttipullosta.

Australian Perthissä sijaistevaan asuntoon tehtiin poliisikäynti hätäkeskusilmoituksen perusteella. Käynnin yhteydessä 30-vuotiaan naisen kotoa löytyi todella oksettava huumepiippu. Tuttipullosta tehtailtuun piippuun oli piirretty hakaristi ikään kuin korostamaan esineen törkeyskerrointa.

Asunnon omistaja sai syytteet huumausainerikoksesta. The West Australian -julkaisun mukaan poliisi ei ole tiedottanut, onko lastensuojeluviranomaiset joutuneet vierailemaan asunnossa löydön jälkeen. Myöskään sitä ei ole kerrottu, oliko pidätetyllä ylipäätään omia lapsia.