Kylie Jenner mainostaa aurinkolaseja – rinnat varastavat huomion!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huhtikuussa Kardashianin perheen nuorimmainen Kylie Jenner paljasti, että hän on tekemässä omaa televisiosarjaa. Heinäkuussa alkavassa sarjassa seurataan miten Jenner toimii sekä televisiotähtenä, tyyli-ikonina, muotisuunnittelijana, yrittäjänä ja toimitusjohtajana.

19-vuotias Kylie Jenner on valtaamassa jälleen uuden alan. Hän on aloittanut Quay Australia -nimisen aurinkolasimerkin kanssa yhteistyön, jonka alla Kylie Jennerin oma aurinkolasimallisto julkaistaan. Jenner on tunnettu näyttävästä tyylistään, jota miljoonat nuoret seuraavat, minkä vuoksi tästäkin mallistosta on odotettavissa myynnillisesti huippumenestystä.

Kylie Jenner on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän mainostaa 11. heinäkuuta myyntiin tulevaa aurinkolasimallistoaan. Kuvista päätellen aurinkolasimalleja on useampia, ja niistä jokainen tulee olemaan omalla tavallaan todella näyttävä ja erilaiseen asukokonaisuuteen sopiva.

Splash
Splash
Splash