Näin käy kun mies kuulee lempikappaleensa – tälle ei voi olla nauramatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arron Crascall -nimisestä miehestä tuli somejulkkis sen jälkeen kun hänen hauskoista lyhyistä videoistaan tuli todella suosittuja sekä Vinessä että Facebookissa. Miehen rakastetuimmassa sketsihahmossa hän käy juttelemassa tuntemattomille ihmisille ruokakaupassa todella kovaäänisesti ja lähtee pois tokaisten: ”See ya later”.

Nyt Hotvocals on julkaissut hauskan videon, jossa nähdään koostettuna Arron Crascallin lyhyitä videoita tilanteista, joissa hän on kuullut lempikappaleensa. Mies näyttää videolla mitä tapahtuu kun hänen suosikkikappaleensa alkaa yllättäin soimaan korvakuulokkeista.

Arron Crascall alkaa laulamaan tunteella suosikkikappaleidensa mukana, mutta käy nopeasti ilmi, että hän ei tiedäkään kappaleiden lyriikoita niin hyvin kuin kuvittelee. Videolla hän laulaa nopeaa räppikappaletta, tunnelmoi Mariah Careyn korkeiden sulosointujen tahtiin ja esittelee kielitaitojaan Luis Fonsin suositun Despacito-kappaleen siivittämänä.