Serena Williams lähes alastomana lehden kannessa – paljasti vauvamasunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennistähti Serena Williams paljasti huhtikuussa vahingossa olevansa raskaana. Paljastus tapahtui jakamalla vahingossa kaikille seuraajille yksityiseksi tarkoitetun kuvan tuolloin viisikuukautisesta vauvavatsastaan.

Nyt Serena nähdään poseeraamassa Vanity Fair -lehden kannessa. Urheilijatähti poseeraa kansikuvassa alasti, esitellen kameralle vauvavatsaansa.

Tennisytähden lapsen isä on hänen sulhasensa, Reddit-sivuston toinen perustaja Alexis Ohanian. Alexis kosi Serenaa viime joulukuussa samassa roomalaisessa hotellissa, jossa pari tapasi toisensa toukokuussa 2015.

Serena paljasti lehden artikkelissa, ettei tiennyt raskaudestaan ennen kuin hän alkoi voimaan huonosti kesken tennisharjoitusten viime tammikuussa. Tähden ystävä kehotti häntä tekemään raskaustestin. Sen tulos oli positiivinen, mutta Serena ei uskonut olevansa raskaana ennen kuin hän oli toistanut testin viisi kertaa.

Perheenlisäyksestä huolimatta Serena Williams ei aio jättää tenniskenttiä taakseen. Hän aikoo palata ammattilaisurheilun pariin jo ensi vuoden tammikuussa.

– En usko tarinani olevan vielä ohi, urheilija vihjaa.