Tällaisia unelmalapsia moni isä toivoo

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko Troy Kinne huvitti aiemmin videolla, jossa hän esitti kotona sotkevaa poikaystävää, joka luuli astioiden ja pyykkien peseytyvän taian voimalla. Nyt mies on tehnyt hauskan sketsin, jossa nähdään nopea kertaus asioista, joita isät harvemmin kuulevat lastensa sanovan.

Isät joutuvat usein kantamaan vastuun kotona kaikista raskaista kotitöistä ja askareista. Niin sanotut miesten työt saavat välillä isät toivomaan, että heidän aikuiset lapsensa tarjoutuisivat toisinaan apuun. Näin ei kuitenkaan useimmissa tapauksissa valitettavasti käy.

Videolla isän aikuisiksi kasvaneet unelmalapset tarjoutuvat auttamaan pihatöissä ja ajavat nurmikon pyytämättä. Lapset pyytävät myös lupaa saada itse maksaa omat uudet vaatteensa ja kehuvat isän jakamia Facebook-meemejä hauskoiksi.