Adele lopettamassa keikkailun? ”Hirveitä kokemuksia kiertueista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen soul-tähti Adele on vihjannut lopettavansa kiertueilla esiintymisen kokonaan. Laulajan neljän Lontoon Webleyn stadionilla järjestettävän esiintymisen uskotaan jäävän hänen viimeisiksiin.

Adelen Wembleyn jättikeikoista ensimmäisellä yleisölle jaettiin ohjelmalehtisiä, jotka sisälsivät Adelen kirjoittaman kirjeen. Siinä laulaja kertoo, ettei kiertueella olo sovi hänelle, ja kiittää häntä katsomaan tulleita faneja.

– Olemme olleet 15 kuukautta kiertueella ja 25-levyn julkaisusta on kulunut 18 kuukautta. Nyt olemme finaalissa, Adele kirjoitti.

– Kiertäminen on erikoista puuhaa, eikä se oikein sovi minulle. Viihdyn kotona ja onneni tulee pienistä asioista. Lisäksi olen dramaattinen, ja minulla on ollut menneisyydessä hirveitä kokemuksia kiertueista. Se on kuitenkin mennyttä aikaa, tähti jatkoi.

– Olen esiintynyt 119 kertaa, näiden neljän viimeisen myötä 123 kertaa. Se on ollut upeaa ja miellyttävää. Tein tämän kiertueen teitä varten, ja toivon sen vaikuttaneen teihin samalla tavalla kuin minun suosikkiartistini keikat ovat tehneet minulle, Adele avautui.

– Halusin viimeisten esiintymisten olevan Lontoossa, koska en tiedä tulenko olemaan enää koskaan kiertueilla. Halusin viimeisten kertojeni olevan kotona. Kiitos kaikille jotka tulivat paikalle, kiitos naurettavasta rakkauden määrästä ja ystävällisyydestänne. Tulen muistamaan tämän kaiken loppuelämäni ajan. Rakastan teitä. Hyvästit tältä erää, kirje päättyi.

Adele vihjasi jo maaliskuisella keikallaan Uuden-Seelannin Aucklandissa suunnittelevansa kiertueiden tekemisen lopettamista. Tähden suomalaisfanit joutunevat siis toistaiseksi hylkäämään haaveensa Adelen näkemisestä kotimaan keikkalavoilla.

 

https://www.instagram.com/p/BV41D0HFHAz/