Transformers-elokuvan 15-vuotias teinitähti on uusi roolimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken puhutuin teinitähti on 15-vuotias Isabela Moner, joka tähdittää uutta Transformers-elokuvaa. Suurelle yleisölle Yhdysvaltojen ulkopuolella vielä melko tuntematon teinitähti on tehnyt ikäisekseen jo pitkän uran julkisuudessa laulajana ja näyttelijänä.

Nyt Isabela on tekemässä näyttävää kansainvälistä läpimurtoa, koska hän tähdittää juuri ensi-iltanssa saanutta Transformers: Viimeinen ritari -elokuvaa. Elokuva on tuottanut ensimmäisellä viikollaan jo 265 miljoonaa dollaria. Transformersin myötä Monerista on kovaa vauhtia tulossa tyttöjen ja nuorten naisten idoli ja roolimalli.

15-vuotias Isabela Moner tuli tunnetuksi Nickelodeon-televisiokanavan esittämän 100 Things to Do Before High School -televisiosarjan tähtenä. Sitä ennen hän näytteli vuosien ajan Broadwayllä aloitettuaan näyttelijäuransa Evita-musikaalissa jo 10-vuotiaana. Perulaisen äidin ja yhdysvaltalaisen isän tytär on kertomansa mukaan enemmän perulainen kuin yhdysvaltalainen.

Splash
Splash
Splash