Jennifer Lopez näyttelee kovaotteista poliisia – tunnistatko latinotähdeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on yksi upeimmista julkkiskaunottarista, joiden ulkonäkö ei tunnu vastaavan tähden todellista ikää. Nainen nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja meikeissä, mutta äskettäin hän julkaisi itsestään hyvin luonnollisen videon lavan takaa.

Parhaillaan Jennifer Lopez on jättänyt musiikin hetkeksi ja keskittyy näyttelijäuraansa. Hän kuvaa nimittäin parhaillaan New Yorkin Bronxissa Shades of Blue -televisiosarjaa, jossa hän näyttelee kovaotteista naispoliisia.

Jennifer Lopez kertoi äskettäin Instagram-videollaan, että hän rentoutuu ja rauhoittuu aina yksin lavan takahuoneessa ennen esityksen alkua. Ennen jokaista konserttia rentoutuminen ja valmistautuminen myös henkisesti on naiselle tärkeää, että hän pystyy antamaan faneilleen joka esityksessä itsestään kaiken mitä hänellä on annettavanaan.

Splash
Splash
Splash