Lindsay Lohan täytti 30 vuotta – kutsui juuri synnyttäneen Beyoncen juhlimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 30 vuotta täyttänyt näyttelijätär ja laulaja Lindsay Lohan haluaa juhlia pyöreitä vuosia kunnolla. Hän järjestää syntymäpäiväjuhlansa Kreikassa Mykonosin saarella, jonne hän on kutsunut ystäviään ja monia julkkiksia juhlimaan.

Lindsay Lohan ojensi muutamille kutsun syntymäpäiväjuhlilleen hänen Twitter-kanavansa kautta. Nainen kutsui twiitissään Britney Spearsin ja Paris Hiltonin hänen kanssaan juhlimaan. Lopuksi hän ojensi kutsun vielä Beyoncellekin, mitä moni piti hyvin tahdittomana. Beyonce synnytti kuitenkin vain päiviä aiemmin kaksoset, joiden kanssa hän on vasta kotiutumassa sairaalasta.

Lindsay Lohan ei ole juurikaan ollut viime vuosina otsikoissa näyttelemisen ansiosta, mutta nyt tähti on tekemässä paluuta televisioon. Taannoin hänen uutisoitiin olevan mukana The Anti-Social Network -realitysarjassa, ja seuraavaksi on vuorossa brittiläinen komediasarja.