Mies esitteli 100 kävelytyyliä – tunnistatko tästä omasi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella ihmisellä on oma tyyli liikkua ja ilmaista itseään eleillä. Monien ihmisten kävelytyyli on niin persoonallinen ja erikoinen, että henkilön pystyy tunnistamaan jo kaukaa pelkästään hänen kävelytyylinsä ansiosta. Nyt videolla nähdään huikeat sata erilaista tyyliä kävellä.

Kevin Parry on työskennellut animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa. Mies rakastaa illuusioiden luomista ja onkin todella hyvä hallitsemaan omaa kehoaan. Videolla Parry esittää 100 erilaista kävelytyyliä juoksumaton avulla.

Kevin Parry kävelee juoksumaton päällä ja esittää uskomattoman taitavasti erilaisia kävelytyylejä. Kävelytyylit vaihtelevat aina esitettävän ihmisen persoonan, luonteen ja ammatin perusteella. Miehen kävelyesitys on kuin hauska pantomiimiteos, jossa hän kävelisi oikeasti pitkin katuja vaihtamalla välillä roolihahmoaan.

100 Walks-which one are you?Credit: Kevin Parry goo.gl/JTJnVt

Publié par NTD Life sur jeudi 22 juin 2017