Omistajan rahalipas yllätti kissan – kissan ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit ovat tottuneet siihen, että lattiataso on niiden koti, jonka jokaisen neliömetrin ne tuntevatkin läpikotaisin. Toisinaan omistajat onnistuvat kuitenkin yllättämään kissat ja koirat laskemalla lattialle jotakin sellaista, jota ne eivät ole aiemmin nähneet.

Aiemmin verkossa villitsi monia videoita siitä miten kissat säikähtävät lattialle heidän taakseen asetettuja kurkkuja. Nyt YouTube-videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa kissa on todella ihmeissään nähdessään omistajansa mekaanisen pikkupankin.

Tony-nimisen kissan omistaja on laskenut lattialle pienen rahalippaansa, joka toimii mekaanisesti. Kun lippaan pitämään tarjottimeen asetetaan kolikko, se nostaan tarjottimen ylöspäin, avaa suunsa ja pudottaa kolikoon kitaansa. Kissan ilme on sanoinkuvaamaton kun se katselee pienen pankin toimintaa etäältä silmät pyöreänä.