Ritan minimekko vesirajassa – nyt oli säästetty kangasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja juontaja Rita Ora on ollut jo vuosien ajan upea näky konserttiensa lisäksi myös punaisilla matoilla ympäri maailmaa. Hän ei ole kaihtanut rohkeita ja paljastavia asuja, ja nyt Rita on saanut merkittävän kiinnityksen malliuralle.

Rita poseerasi äskettäin italialaisen Tezenis-merkin bikinimalliston mainoskuvissa. Nyt hänet on kuvattu saapumassa upeassa ja todella lyhyessä minimekossa Lontoossa järjestettyihin Notion Magazine Issue 76 -julkistusjuhliin.

Taannoin Rita Ora oli upea ilmestys myös New Yorkissa Big Love -gaalan punaisella matolla. Kirkkaassa asussa oli korkea kaulus ja pitkät hihat eikä paljasta pintaa juuri näkynytkään mistään muualta kuin nilkoista ja selkään tehdystä aukosta.

Splash
Splash
Splash