Vuoden 95 MM-finaaliottelu uusintana ysärifestareilla: ”Kultajuhlat torilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ysärifestivaali Jysäri näyttää Kansainvälisen Jääkiekkoliiton suostumuksella vuoden 1995 lätkäfinaalin jättiscreeniltä festivaalialueella Himos Areenalla lauantaina 8. heinäkuuta. Pelin päätteeksi lähdetään koko yleisön voimin Himos Parkin torille juhlimaan ysärimusiikin tahdissa.

– Musiikin lisäksi yksi mieleenpainuvimpia ysärimuistoja on tietenkin lätkäfinaalin voitto vuonna 95. Koko sessio huipentuu torijuhliin, tapahtuman vastaava tuottaja Hannu Haljala kommentoi.

Vuodesta 2013 asti järjestetyn Jysäri festivaalin suosio on kasvanut tasaisesti. Tänä vuonna Jysärin lavalle nousevat muun muassa Aqua, Basic Element, Look Twice ja ainoan kesäkeikkansa Jysärissä tekevä Matti Airaksinen.

Jysäri järjestetään Himos Parkissa, jonka keskeisellä paikalla sijaitseva Terassiravintola Riemu pitää sisällään 2.000 asiakaspaikan ravintolatilat sekä 100 sisävessaa.