Ashley Graham haluaa Victoria’s Secret -enkeliksi: ”Soittakaa minulle!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Ashley Graham on myös tehnyt muotimaailman historiaa pääsemällä kävelemään Michael Korsin näytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia.

29-vuotias Ashley Graham on ollut myös monien mallien himoitsemassa Sports Illustrated Swimsuit -lehden kannessa. Se ei kuitenkaan vielä riitä kunnianhimoiselle naiselle vaan hänellä on edelleen uusia tavoitteita, joita kohti hän yrittää mennä. Yksi näytöslava, josta Graham on unelmoinut pitkään, on vielä kävelemättä.

Ashley Graham oli Metro-sivuston mukaan kertonut unelmien työmahdollisuuksista kysyttäessä, että hän on aina haaveillut Victoria’s Secret -näytöslavalle pääsemisestä. Graham haluaisi päästä Victoria’s Secret -enkeliksi ja astella muotinäytöksessä siivet selässään. Nainen on kehottanut alusvaateyrityksen johtoa olemaan rohkeita ja soittamaan hänelle.

https://www.instagram.com/p/BVXM7buFZjV/?taken-by=theashleygraham

https://www.instagram.com/p/BVOpiISlZlf/?taken-by=theashleygraham