Cristiano Ronaldolle syntyi kaksoset – hellyttävä kuva pienokaisista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapalloilijatähti Cristiano Ronaldo julkaisi hänen Twitter-kanavallaan ihastuttavan kuvan, jossa mies pitelee käsivarsillaan hänen uusia perheenjäseniään. Ronaldo pääsi tapaamaan pienet kaksosvauvansa ensimmäistä kertaa torstaina, ja kertoi twiitissään olevansa onnellinen saadessaan pitää käsivarsillaan kahta uutta elämänsä rakkautta.

Kaksosten synnyttyä jalkapalloilijan seitsemänvuotias poika Cristiano Ronaldo Jnr sai nyt kaksi uutta sisarusta perheeseen. Kaksosista toinen on tyttö ja toinen poika, ja heidän nimikseen ollaan Daily Mail -sivuston mukaan antamassa Mateo ja Eva.

32-vuotias Cristiano Ronaldo alkoi tapailemaan 22-vuotiasta espanjalaiskaunotarta Georgina Rodriguezia vasta viime vuoden lopulla. Huhujen välttämiseksi jalkapalloilija on vahvistanut, että hän on saanut tuoreet kaksosvauvansa amerikkalaisen sijaissynnyttäjän avulla.