Hait ottivat yhteen rannassa – kymmenet ihmiset kerääntyivät katsomaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ei varmasti tulisi mieleen mennä lähelle vettä, mikäli rannan tuntumassa on nähty kymmeniä haita. Tuoreella videolla kymmenet uteliaat ihmiset ovat kuitenkin kerääntyneet katsomaan haiden yhteenottoa.

Facebook-käyttäjä Stephanie Stevens Adcock oli vierilemassa Floridan Okaloosa Islandilla sijaitsevalla uimarannalla, kun vedessä näkyi outoa liikettä. Aivan rannan tuntumassa ui seitsemän 1-2 metriä pitkää haita.

Kaksi haita näytti taistelevan keskenään aivan rantaviivan tuntumassa. Stephanie kuvasi näyn Facebookissa myöhemmin julkaistuksi videoksi. Se on kerännyt yhteisöpalvelussa yli neljä miljoonaa katselukertaa.

Nainen kertoo NWF Daily News -uutissivustolle, etteivät hait hyökänneet kenenkään kimppuun. Kalat pysyttelivät rannikon läheisyydessä noin kymmenen minuutin ajan, kunnes ne uivat tiehensä.

 

Publié par Stephanie Stevens Adcock sur lundi 26 juin 2017

Publié par Stephanie Stevens Adcock sur lundi 26 juin 2017